joi

spre tine..


Ma gadesc mereu la tine. Asa in general. Pur si simplu din nimic imi zboara gandul la tine. Ma intreb atat de des ce faci. Oare cum iti merge? Cum te simti? Sunt sigura ca faci 1 milion de chestii interesante in fiecare zi. Imi imaginez ca ai viata perfecta. Incitanta. Imi imaginez ca faci tot ce mi-as dori eu sa fac. Ca ai atatea sa imi povestesti. Cand ma plictisesc ma gandesc ca tu ai face cel mai banal moment sa para special. As vrea sa te am in cele mai simple momente. Astea imi plac cel mai mult. Magia se afla in lucrurile marunte.
Sunt multe acele nopti in care pur si simplu nu imi gasesc locul in pat,incerc sa dorm dar nu pot.......aş fi vrut să mai am timp şi curaj să spun toate gândurile mele, pentru că am atât de multe gânduri adunate în cuvinte nespuse..Bineinteles ca ma topesc cand ma imbratisezi in somn(uneori..)..
Gandesc prea mult..sunt genul de femeie urata care isi face tot felul d filme..ciudat cum viata ne face sa ne gandim la ce e mai rau in noi, ba mai mult chiar..ne face sa traim momente in care stam cu noi insine in fata oglinzii.Oglinda mea arata o fantoma in devenire..jumatate suflet jumatate tarfa.Eu vreau dragoste...!...stiu sunt o idioata..pentru ca visez ,imi fac idealuri de fiecare data cu aceasi teama..si?ce daca..momentan asta sunt..si pana data viitoare cand te voi revedea gandul meu (gandul Ciufulinei,maximei,sheicai,sebelitei,frunicutei..etc:)))va zbura tot de atatea ori sau chiar mai mult la tine..