duminică

confesiuni...


1:scriu aceste randuri plina de nervi si fara absolut nici o idee interesanta pe care as vrea sa o impart cu voi, dragii mei. Am dormit 3 ore, am unghiile rupte, parul nu mi sta bine , imi este foame si imi este sete, as bea o cola rece si m as uita la o comedie proasta. Ma deranjeaza pana si sunetul de la tastatura ,dar stiu ca daca m as opri din scris, m ar enerva schimonoselile astora de la tennis. Chiar nu inteleg de ce efortul lor supraomenesc capata sunet in timp ce eu de abia incerc sa urmaresc mingea aia afurisita. Dar stiu de ce am nevoie, oh Doamne, am nevoie de o tigara. Si de o cafea mare cu lapte. Si de cineva care sa imi indrepte coloana vertebrala cand ma lipeste de podea cu niste picioare de 100 de kile. Vreau ce e mai bun pentru mine ...Cred ca am mai slabit un pic sau doar exagerez? Normal ca atunci cand vad ca te uiti pe strada dupa una cu pantaloni rosii cerul cade peste mine ,incep sa dramatizez si din tipa frumoasa si perfecta ajung o nasoala ordinara.Stiu ca e bine sa ascult ce imi zici dar pana la urma tot ca mine fac. Numai mie mi se intampla sa dau de baieti frumosi care isi bat joc de mine, de lipsa de bani atunci cand vreau sa imi cumpar un pachet de tigari, de prieteni care pe mess ma considera amica lor cea mai amuzanta si cand ies din bloc cuvintele lor ma definesc ca fiind o neroada. Stiu ca sunt impiedicata si ca inteleg numai ce vreau, dar o persoana ca mine, fire de artista, imprevizibila ca ploaia si dulce ca soarele in diminetile inselatoare, are nevoie de putina atentie. Oare v am cerut prea multe de la viata sau sunt doar egoista?

2: Eu cred in povesti romantice si in rochii cu volane, in iubirea eterna si in tot ce este frumos. Si poate nu e potrivit sa ma aventurez intr o lume pe care nu o cunosc , dar sunt pregatita sa scap de blocul asta de gheata care ne desparte. Tu ghideaza ma spre un loc placut, unde se simte mirosul de primavara si ploaie calda si eu te voi urma incet ca un slujnic credincios. Arata mi de unde porneste curcubeul si eu promit sa te invelesc in miresme colorate. Tu imi creezi un univers plin de vise si sperante care nu capata dimensiuni reale. Dar noi avem nesfarsita rabdare pentru ca am cunoscut frumosul. Pentru mine totul s a schimbat de cand te am cunoscut. Parca nu mai exista drumuri inguste si intunecate, oameni rai si falsi, probleme nerezolvate si multimi de vicii. Nu vreau sa ma intorc la nopti nedormite si minciuni idioate , mai ales acum cand mi ai oferit aceasta sansa. N am apucat sa iti multumesc niciodata pentru binele pe care mi l provoci, pentru imbratisarea aia de care stii ca am mereu nevoie si de toata caldura pe care o emani prin toti porii. Cat de bine e cu tine , cat de frumos esti, ce fericita ma faci si cat de mult te iubesc! (cam asa ar fi sunat...daca ar fi fost...)

3: Am inceput sa simt mirosul asta de prefacatorie de la o distanta care e imposibil de estimat cand de fapt eu intruchipez intreaga disimulare a adevarului.Poate este interesant modul in care fumez ca un baiat de 13 ani care se ascunde de parinti si cand imi schimb vocea ca sa impun o inteligenta ascutita insa de fapt si prin urmare sunt un nimic.Cica sunt senzuala si pasionala, dar seman cu o masa de lemn. Sunt inhibata de societate , de pizde salbatice care danseaza la bara, de doamne cu varsta de 40 de ani care au corp de adolescente, de baieti care imi povestesc experientele lor sexuale, de cocalare cu par lung si negru , de oameni care au citit de 3 ori pe google despre cum s a format universul care scot 2 cuvinte in romana iar celelalte par a fi copiate din filme americane vechi. Mai am putin si voi sarbatori 2 decenii si ma jur ca nu stiu ce vreau de la viata asta. Ma prefac ca imi este bine cand de fapt imi este rau , si la mine ,,da" de cele mai multe ori este ,,nu". De fapt , in timp ce scriu aceste randuri, imi vin mii si mii de alte idei, pe care nu le am spus niciodata.De exemplu, as putea spune ca auriul si argintiul sunt pentru pipitze cu cur mare, dar as vrea sa imi formez si eu o idee atunci cand o sa probez astfel de sandale. Si cand sunt intrebata ce gandesc ma trezesc spunand ceva diferit si fara sens si cand zambesc de fapt imi vine sa va strang de gat. Nu cred ca mai am rabdare, pentru ca pana si o usa care scartaie reuseste sa imi ridice tensiunea. Nu sunt speciala, pentru ca am aflat ca ideea asta de ,,special" nu exista , nu imi place carnea si stiu ca par finuta si delicata ca o floare dar cand deschid gura injur mai rau ca un baiat.as sta in blugi toata ziua, cu o bere in mana si cand te vad ma impiedic de bordura, ca in unele zile esti frumos de pici.Si crezi ca sunt fata de treaba cand iti cumpar de toate dar de fapt si eu as vrea sa scuip seminte in fata blocului, sa beau cola pana ragai, nu numai tu.Uneori am perna uda de lacrimi pentru ca e singura care ma alinta la nevoie. Nu imi place schimbarea, nu ma agati cu ,,buna te ai tuns ? eu mixez dnb" si stiu ca multi ma credeti increzuta cand merg, dar de fapt eu vreau sa imi ascund cifoza de 20 de grade si nici nu mai stiu cum sunt.Sunt o curva cand ii spun unuia ce zodie sunt si ca vreau ceva de baut. Nu sunt draguta, nu sunt frumoasa, nu sunt o prietena de treaba, nu sunt o iubita simpatica, cred ca sunt doar interesata ,falsa, plictisitoare si fara chef de sex.